top of page
Soul retreat
Soul retreat

Ontdek Soul Retreats

'A deep dive' in bewustzijn

Onze gastlocatie, 'The place to Be', is een magische plek midden in de natuur. De historische boerderij Brunsveld is omgebouwd tot een plek voor retraites, workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Vanuit de ceremonieruimte, de Heilige Ruimte, heb je toegang tot de vides met ruim 100m2 loungeruimte met heerlijk ruim overdekt terras. Buiten zijn diverse open haarden en een vatsauna met buitendouche om heerlijk te ontspannen.

Soul Retreat: wat is het?

Soul Collective biedt unieke en transformerende Soul Retreats in Nederland. Soul Retreats zijn een transformatief programma in een veilige omgeving dichtbij de natuur. Deze retraites ondersteunen en stimuleren de transformatie van de relatie met jezelf, met je dierbare(n) en met het leven zelf. Het implementatie- en integratieproces heeft een enorme impact, persoonlijk en in al uw relaties.

Met jouw/jullie deelname in onze Soul Retreat heb je het volgende kunnen ervaren:

 • Een diepe(re) verbinding met jezelf,  je eigen verlangen(s) en je weet dit in contact te brengen.

 • De ander is de spiegel van je eigen processen en de triggers geven geen escalatie (meer).

 • Het ervaren en opbouwen in de lichaam van je energetische veld middels meditatie en seksuele energie.

 • Polariteit voelen tussen mannelijke en vrouwelijke energie en daarmee kunnen spelen.

Deze retraites ondersteunen je in:

 • Te groeien in zelfbewustzijn,

 • Jezelf te zijn en volledig te leven in intimiteit & seksualiteit,

 • Het liefdesleven te leiden waar je echt van houdt.

Soul Retreat

Ontwaken tot jezelf

Picture1.png

Soul Retreat: een unieke ervaring

Onze organisatie, opgericht door ervaren professionals in de geestelijke gezondheidszorg, overbrugt de kloof tussen psychologische interventies, lichaamswerk en geaarde seksualiteit. We bieden een driedaags programma met verschillende transformerende Soul Retreats, zowel single als koppel retraites. 

Wij bieden een unieke aanpak, door te werken met:

 • Een vierdimensionale focus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel,

 • Lichaamswerk om je open te stellen voor gevoelens en verlangens,

 • Systemisch werk om jezelf te bevrijden van de beperkingen uit het verleden, en

 • Technieken om je hart te verbinden met je seksualiteit.

Soul retreat

In deze korte video introduceren Marian & William de essentie van waar een Soul Retreat over gaat (en waar).

Leuk je te ontmoeten!

Soul retreat

Om het liefdesleven te leiden waar je van houdt

Laten we contact houden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over aankomende Retreats en inspiratie.

Inner-Child-Burning-Man-Pic.png

Soul Retreat: voor wie?

Voor de dapperen die bereid zijn hun eigen demonen en hun eigen pijn onder ogen te zien.

Helaas is het in (romantische) relaties niet ongebruikelijk om de verbinding met elkaar te verliezen, elkaar verkeerd te begrijpen of elkaar soms de schuld te geven. De basis van deze dynamiek is onze onbewuste loyaliteit aan ons eigen oorsprongssysteem. Laten we het uitleggen:

Wanneer die aanvankelijke aantrekkingskracht en het ‘verliefd worden’ afnemen, wordt het duidelijk dat twee partners heel verschillend zijn en prioriteit geven aan verschillende waarden. Vooral bij het opvoeden van kinderen kan dit heel duidelijk worden. Wat voorheen zo aantrekkelijk was bij de ander, kan nu een bron van irritatie of verwijten worden. En dit kan erg pijnlijk zijn.

Als je het van een afstandje bekijkt, zie je dat er twee familiesystemen tegen elkaar botsen, wat voor blauwe plekken en/of afstandelijkheid zorgt.

Normaal gesproken begin je de ander misschien de schuld te geven of te corrigeren, maar als je dapper genoeg bent, neem je de verantwoordelijkheid voor jouw aandeel in deze dynamiek. Zie je eigen demonen onder ogen en neem je eigen pijn op je (verbonden met je kindertijd).

 

Soul Retreats zijn voor degenen die bereid zijn in zichzelf te kijken en hun eigen familiesysteem onder ogen te zien. Idealiter heb je al enige ervaring met bijvoorbeeld Systemisch Werk, Lichaamswerk of SexualGrounding. Je bent al op een reis van zelfontdekking en genezing, en bent bereid diep in het bewustzijn te duiken.

Bent je geïnteresseerd in deelname? Lees meer informatie over Soul Retreat.

Maak kennis met de docenten van Soul Collective

William Wilson

William Wilson

Oprichter, trainer, therapeut

Vanaf mijn 30e ben ik het mannelijke aspect in mezelf intensief aan het onderzoeken. Als facilitator is mijn aanpak open en direct, warm en betrokken, met diepgang en lichtheid.

Marian Rose Fölser

Marian Rose Fölser

Trainer, therapeut

Ik zoek naar diepgang en wil licht laten schijnen op de diepere lagen in je persoonlijkheid. Mijn sterke punten zijn kalmte met een vleugje lef en verrassing, en mijn vermogen om verbinding te maken vanuit het hart.

Voor meer verhalen over ons, Klik hier.

Ines & Jan

Als je je relatie met je geliefde wilt verdiepen en durft te kijken naar je eigen aandeel daarin, zul je positief verrast worden met deze retraite! Diepgaande oefeningen, praktische manieren voor plezier en vloeiende liefde. Je komt terug in je lichaam, gevoel en samen. Super dankbaar! Marian en William zijn liefdevol, professioneel en zorgen voor een sterke basis. We voelden ons toegestaan om helemaal onszelf te zijn en de relatiethema’s naar boven te laten komen.

Sas

Een intense reis voor jezelf en je partner: goed begeleid pel je langzaam maar zeker de laagjes af. Terugkomen bij mezelf is het grootste cadeau dat ik mezelf, maar ook mijn partner en mijn kroost kan geven. Bedankt, bedankt, bedankt aan Marian, William en de groep.

Stel

Als je jezelf opnieuw wilt leren kennen in relatie tot jezelf en je partner, dan is deze retraite iets voor jou. Diepgaand, speels, uitdagend, veilig en met zoveel materiaal dat iets écht nieuws proberen logisch en gemakkelijk wordt.

Verbinding maken met jezelf en je partner in al je kwetsbaarheid. Een intens proces maar zo de moeite waard. We zijn allemaal zachter en dieper in onszelf naar huis gegaan.

Jennifer & Niels

Als je verdieping zoekt in jezelf en in je relatie, dan ben je bij Marian en William aan het juiste adres. De bedding van hun retraite is stevig, liefdevol, prachtig dragend en energiek. Je kunt dan verder met energie en afstemming op jezelf en elkaar. Bedankt voor een fantastische ervaring.

Om het liefdesleven te leven waar je van houdt

Wij horen graag je!

Laten we contact houden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over aankomende retraites en inspiratie.

Bedankt voor jouw registratie.

Soul retreat

© 2022 by Soul Collective

Design: www.i-amcreative.nl
 

Soul Collective

Soest, The Netherlands

KVK-nummer: 88223221

Bezield Collectief B.V.

Wix support by Yonglo

bottom of page